Första dagen på Last.fm

Jaha, då tar jag väl och reggar mig på musik-sajten last.fm också……..
Funderade först att ”nja men, jag reggade mig ju på foto-sajten flickr.com häromdagen, det får räcka en tid. (Fast det är ju iochförsig diametrala motsatser; bild och musik) Men det var väl när jag hörde den för svenskar okända artisten Adamo med C’est ma vie som jag blev på extra bra humör, som gjorde att jag undermedvetet fick det avgörande infallet att regga mig.

Vad är så bra med last.fm då – Tja man får ju faktiskt lyssna på hela låtar gratis, och slipper allt problem med att ladda ned. Sedan får man liknande musik presenterad samt får upp kontakter till andra medlemmar som lyssnar på samma typer av låtar. ”Jaha, men det kanske finns något annat ställe som är klart mycket bättre” och sedan kanske det är samma låtar som går runt i en kort slinga…..jaja, det visar sig i så fall. Det finns säkert någon extrafunktion som kommer att kosta i slutända….jaja, det visar sig.

Så, här har ni mig;
http://www.last.fm/user/DigitalBenson

Och förmodligen ser ni att jag här lyssnar på allt annat än just svensk folkmusik (vilket jag annars gillar skarpt – Men det skall avnjutas live på en loge)

Moooooot last.fm – mooot nya oupptäckta musikaliska världar.

Efter två timmar ger det mersmak – jodå, man får något mervärde om man betalar några kronor per månad. Men jag tror jag klara mig ett tag – detta var verkligen roligt och underhållande…..Det kommer bli många lyssningstimmar genom last.fm

UNG PÅ NYTT

Lite underhållande för egen del – efter att ha reggat mig på last.fm och stirrat på att min profil. Den säger mig att jag är 35 år – OCH !!!! Jo, jag inser jag att jag fått ett år tillbaka nu. Senaste veckan har jag levt i tron att jag är 36. Så nu är jag ung på nytt. Trodde först att det var fel på en annan community jag snmält mig på, och tyckte den var väldigt B som skrev fel, men två världsledande communities skall väl inte ha fel – alltså är jag 35. Och först i denna ålder börjar jag inse att det är rätt kul att blogga också….Sååå UNG PÅ NYTT….. Däremot skall man väl upp lite i ålder för att man skall lyckas glömma hur gammal man faktiskt är. Och last.fm får tiden att gå extra snabbt – så snabbare än jag annar kommer jag vara 37…..fast känna mig som 38 (borde det väl bli då).

Benny A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *