Dags för lite ”data”-spel

Jag har nog aldrig varit riktigt intresserad av datorspel. Tillräckligt gammal för att minnas när jag fascinerad stod och stirra på arkadspelet och demon för Pac Man. Och…Ja, jo – jag minns visserligen när jag spelade Marble Madness på Gröna Lund för först gången – rulla en kula i en rums-miljö, och med en trackerball påverka rörelsen (runt 1984) eller första gången man kunde påverka (ge olika alternativ till) en datorfigurs rörelse (runt 1981)

Sedan har det ju hänt endel….

Lite sugen på att kika på Deus Ex. Denna recension fick mitt intresse
http://www.dn.se/spel/spelrecensioner/deus-ex-human-revolution

Second life behöll mitt intresse i runt 4 timmar för typ 5 år sedan… Jag begär en hel del av spelen med tanke på de tekniska möjlighetern som finns  – den dag som spelet och vår ”riktiga” värld möts – så att 1+1=3 …i en ”förstärkt verklighet”… då är jag SÅÅÅLD!!

Benny A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *